Mammacare; borstprothesen die uw zelfvertrouwen herstellen

borstprothese

Een borstoperatie (borstamputatie of borstbesparende) ondergaan is zeer ingrijpend.

Het gevoel uw vrouwelijkheid te verliezen kan een grote rol in uw leven spelen. Bovendien wordt u door de ontbrekende borst(en) ongevraagd herinnerd aan de bedreiging van uw ziekte. Met een natuurlijke en zachte borstprothese van Praktijk De Linde zorgt u voor een herstelde balans en evenwicht.

Persoonlijk en vertrouwelijk

Wij begrijpen heel goed dat u zich heel kwetsbaar voelt. Dat u zich in de steek gelaten voelt door uw lichaam. Praktijk De Linde wil u met Mammacare vertrouwd en persoonlijk adviseren. Met een zeer goed passende borstprothese die helemaal aansluit bij uw lichaam en wensen. Zodat u weer een stap dichterbij uw ‘oude ik’ komt.

Deskundig en zorgvuldig

Praktijk De Linde is niet alleen zeer deskundig op het gebied van borstprothesen. Met veel zorg en deskundigheid adviseren wij u over:

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie over onze Mammacare. Het is ook mogelijk om -op afspraak - langs te komen op één van onze bezoekadressen Vinkega, Emmeloord of Lelystad.

Vergoedingen Borstprothesen

Praktijk De Linde is een SEMH erkend bedrijf. Dit is een erkenningsregeling voor de Medische Zorg. Hierdoor kan Praktijk De Linde bij alle zorgverzekeraars declareren. Houdt u wel rekening met de wettelijke eigen risico.

Klantenonderzoek borstprothese